Tuesday, January 4, 2011

Isu Khusrin dan Suhaimi..pencacai PR mula marah marah

Salam Perjuangan..

Selepas saya buat artikel pasal minta KDN mengambil tindakan ke atas Raja Pasir, Suhaimi Shafie...ada lah yang marah marah terutama pencacai pencaci Pakatan Rosak, kononnya Umno yang bersalah dalam Isu ini, oh,macam macam dia cakap, Khusrin ini boneka dan perkakas pada Umno/BN....saya nak tanya yang pencacai PR tu kat kelantan, kedah, SUK dilantik kerajaan pusat, Nik Aziz tak bising, Azizan tak bising pun...ini Khalid Ibrahim yang bising bising kenapa???? Macam nak "cover something"!

Soal nak lantik atau tidak SUK, ini hak kerajaan pusat,Sultan Selangor kata OK....ini baru PR memerintah nak masuk 3 tahun, macam macam dia merungut....nak pilih SUK ikut selera kamu semua.....inilah fikir pakai kepala lutut...saya nak tanya pencacai PR, kamu tahu apa?

Sudahlah, cukup, kawan kawan kamu dari PR, ramai yang dah keluar...jangankan ahli biasa, MP dan ADUN ramai dah keluar, macam Zul Nordin, Zaid Ibrahim dan lain-lain, RPK pun dah berani lawan pakatan..

Abang Hisham, do something dengan makhluk perosak ini!!!!

Salam perjuangan,

KDN, please arrest this guy, for insulting Sultan Selangor.....kalau boleh ISA kan.....inilah makhluk ciptaan
Pakatan Rosak yang terbaru.....tolong berkas dan hadapkannya ke muka pengadilan!!!!


Rasa nak ludah raja pasir ini..ptuiiiiiiiiihhhh!!!!

KJ akan menjadi perkakas Pas?

Salam Perjuangan,

Saya terkejut dengan kenyataan Ketua Pemuda Umno, Tuan Haji Khairy Jamaluddin yang dia tidak akan mempertahankan jawatan nya sebagai MP Rembau pada PRU yang ke 13 akan datang

Dan Pas seperti mahu menangguk di air yang keruh....Pas cuba melobi KJ agar, menyertai Pas..betul kah?

Kalau benar, Pas akan menjadikan KJ sebagai perkakas untuk kepentingan politik mereka.

Soalannya.. Tuan Guru Hadi mahu ke? Nik Aziz @ Wali Selipar mahu ke? Husam mahu ke? Din Ayub@ Din Puduraya? Mahfuz? Ustaz Zizan @ Taichi ?

Nak detail?

KLIK DI SINI!

Harap KJ jangan di perkakaskan oleh Pas, nanti Anwar pun tumpang seronok!!!