Wednesday, April 6, 2011

Teruskan Berjuang wahat sahabatku Papagomo!!!

Salam Perjuangan,


Saya amat terkejut atas penahanan sahabat blogger kita, Papagomo atas kes video Anwar Ibrahim, apapun harap Papagomo bersabar atas ujian ini, untuk berjaya dalam perjuangan, perlu merasa pahit dan menempuh dugaan, takut kerana salah, berani kerana benar, soalnya, bukan siapa yang mengedar video itu, tapi siapakah watak dalam video itu, Papagomo tak bersendirian, saya, Gap, Keris Putera, The Flying Kick, House PK, Semut Hitam dan lain-lain akan bersama-sama dengan saudara...

Walau dihentam oleh juak-juak dari Pakatan Rosak, namun kita tetap terus berjuang, dulu mereka ini kata "Reformasi" , sekarang kita beri mereka "Reformasi", kita akan lawan habis-habisan, tugas pendekar, kita lawan habis-habisan demi kebenaran...

Jangan gentar.....apapun halangan dan ujian , ALLAH bersama-sama orang yang sabar!!!!

Kami bersamamu.....

Wassallam.......Can You Hear it Calling? Revolution!!!!

Sudahlah, Kak Wan!

Salam Perjuangan,

Panas! Panas! Panas!, Kak Wan dah Panas, wartawan kena tengking, tanya pasal jam dah kak wan melatah...
Yang khalid berahi ini masuk campur apasal, nak tutup skandal  Yayasan Selangor ke? Kebodohan kamu sudah ketara, semalam saya tengok buletin utama, kak  wan buat PC, saya nak tergelak, macam mana kononnya bakal first lady of Malaysia buat macam itu? Baik lagi Kak Rosmah atau Kak Hasmah atau Arwah Kak Endon, they are professionals...tengok Kak Wan, nak tergelak saya, patutnya Kak Wan masuk Maharaja Lawak, baik dari budak Jihan tu!!!

Sudah, cukup Kak Wan, yang salah tetap salah, walaupun yang buat dosa tu suami Kak Wan sendiri...

Kak Wan kata Abang Nuar tak salah, kononnya konspirasi...sikit sikit konspirasi, tak ada ayat lain!

Sebenarnya Abang Nuarlah kepala konspirasi, ramai orang dah jadi mangsanya, dalam hal politik dan peribadi...

Tanya Datuk Nalla, Ezam, Saiful, Anuar Shaari, Lokman Adam,  Zahrain, Zul Nordin dan ramai lagi.....sedangkan mereka pernah jadi penyokong tegar Abang Nuar!!! Mereka keluar pasal perangai Abang Nuar.

Sebenarnya saya kesian dengan Kak Wan, anak kakak macam Nurul Izzah dan Ehsan, pasal perangai Abang Nuar, kak anak beranak jadi mangsa, tapi kenapa Kak Wan buta pada kebenaran dan celik pada pembohongan, kenapa begitu Kak Wan...? Why?

Kak Wan baik sebenarnya, oleh kerana perangai Abang Nuar, akak buat macam ini..

Cukup lah Kak Wan, sampai bila nak pertahankan Abang Nuar.?

Sudahlah Kak Wan, saya doa agar Allah beri hidayah dan taufik pada Kak Wan supaya kenal siapa Abang Nuar yang sebenarnya.

Bermuhasabahlah Kak Wan.

Wassallam. Revolution!!!