Sunday, April 17, 2011

Jangan bagi muka pada "mereka" ini lagi, Tan Sri Pehin!!!

Salam Perjuangan

Saya mengucapkan syabas pada BN kerana mengekalkan 2/3 pada PRN Sarawak yang ke 10, namun saya merasa terkilan kerana ada kerusi telah dirampas oleh Pakatan Haram, terutama bila orang kuat Tan Sri Pehin, George Chan telah tewas ditangan Dap, Dap telah hampir menyapu bersih namun 3 kerusi mereka tewas, PKR hanya dapat 3 dan Pas...habuk pun tarak, jadi tukang cebok Dap semata-mata!!!

Kita harap Tan Sri Pehin tak beri muka lagi pada "Mereka" yang berpaling tadah dan mengundi parti lawan, sedangkan parti lawan hanya beri janji manis sahaja, tapi masih mahu mengundi mereka, banyak pembangunan telah dibuat, tapi kerana sentimen, mereka menolak BN, itu jenis pengundi yang tak kenang jasa, tapi minta itu, minta ini, kita tak salahkan SUPP, tapi kerana "samseng impot" yang semakin bermaharaja lela, banyak kerusi SUPP yang terbang!!!

Beri hanya pada mereka yang kenang jasa  kerajaan negeri dan pusat, bukan pada mereka yang tak kenang jasa, kalau mereka nak bantuan, pergi sahaja pada DAP dan PKR!!!!!

Apapun, BN still rules....dengan semangat 1Malaysia!!!!!  We are still the champions!!!


Wassallam, Revolution!!!!

2 comments:

AbangRM said...

SUPP kena kenal pasti musuh dalam selimut mereka...

Anonymous said...

dafahamkan 90% pengusaha rumah urut..vcd...karaoke undi Pakatan....Kanapa...CM meka benci Faktor lain.. mesti ada.. why?...