Thursday, April 15, 2010

Laman Blog Encik Kamal

Siapa nak tengok laman Blog Encik Kamal Calon P94 Hulu Selangor sila layari di:

http://pkamalanathan.com.

Azmin "Menopause", Anwar "Lost the Plot"

Baca ini,ini saya memetik dari laman X-PKR...

1. SAH! Azmin merajuk dengan AnWAR lantaran calon pilihan Azmin tidak dipilih oleh AnWAR. Banyak blog telah melaporkannya. Bangkai gajah tidak boleh ditutup dengan pelepah kelapa. Alasan konon Azmin tidak hadir ketika pengumuman Zaid oleh AnWAR jelas PKR sekadar mahu memperbodohkan masyarakat umum.

2. Apa kejadahnya Azmin sibuk nak buat persiapan PRK Sibu. AnWAR sendiri umumkan DAP yang akan bertanding di Sibu. Adakah Azmin ahli bersekutu DAP? Apakah Azmin mahukan PKR bertanding di Sibu? Kenapa juga AnWAR harus tergesa-gesa membuat pengumuman mengenai Sibu? Ada hal ka?

3. Jika kerusi yang dikosongkan oleh PAS, AnWAR pasti membiarkan budak-budak PKR 'menuntut' dulu kerusi berkenaan sebelum tampil dengan lagak hero tamilnya menyelesaikan masalah. Kuala Terengganu, Bukit Gantang hatta Bagan Pinang membuktikannya. Ini kali pertama libatkan DAP dan senarionya berbeza.

4. Apakah AnWAR dilanda sesuatu? Apakah emosinya tidak stabil? Info dalaman yang diterima menyatakan AnWAR sejak kembali dari Dubai sebelum umumkan nama Zaid, emosinya tidak stabil! Dalam mesyuarat cepat sangat melenting. Azmin pula dilaporkan telah tidak hadir ke beberapa mesyuarat penting sebelum ini.

5. Menurut beberapa teman, prestasi AnWAR 1-2 hari ni juga tidak memberansangkan. Bagi yang tahu AnWAR, ceramah malam tadi di Hulu Selangor adalah jawapannya. Ceramah AnWAR seperti tiada 'ummph'. Ucapannya tidak lancar dan tersekat-sekat. Adakalanya beliau tersasul dan kelihatan seperti tiada fokus.

6. Apakah 'merajuk' Azmin mengganggu minda AnWAR? Begitu istimewa sekali Azmin di mata AnWAR hingga keadaaannya begini? Kerja kuat Zaid Ibrahim, Saifudin Nasution dan beberapa orang lagi kaki bodek PKR tidak mampu mengubat lara di hati AnWAR. Hanya 'kemunculan' Azmin shj yang mampu mengembalikan 'semangat' AnWAR.....

Sekian.


Komen RDE2010: Azmin dan Anwar akan kantoi tak lama lagi....

Terima kasih pada X-PKR, maaf, saya mengambil artikel saudara, jangan marah


link : http://x-pkr.blogspot.com/2010/04/azmin-periodemosi-anwar-yangtak-stabil.html

Ambik Kau, PKR!!!!!


Tadi saya menonton Buletin Utama, dan seperti yang di duga ada orang PKR yang telah berpaling tadah dan menjadi ahli bebas, kalau di mulakan dengan 3 adun lepas tu abang badrul hisham, abang zul kulim, encik tan,pak muhsin, abang zahrain dan yang lain, hari ini PKR terkena pukulan maut dari adun bakar arang, Encik Tan Wei Shu,sebab dia keluar dari PKR ialah kerana tak mahu jadi alat pada kepimpinan PKR, lepas tu dia bagi ayat yang bisanya lebih bisa dari bisa lipan...

Apa pun RDE2012 mengucapkan syabas pada Encik Tan...ini barulah berani, nanti kalau En Tan bercuti, bolehlah singgah di Hulu Selangor, mana tahu rakan-rakan yang dah keluar akan tolong Encik Kamal...

Nah,,,ambik kau Nuar Ibrahim!!!!!!!!!!!!!!lepas ini Zaid pulak..

Tahniah buat Encik Kamalanathan, Pilihan Bijak Dan Tepat


Akhirnya terjawabnya satu teka teki siapa akan bertanding di atas tiket BN di P094 Hulu Selangor, Encik Kamalanathan, atau nama mesranya Kamal, bukan Kamal Hassan, hero filem Tamil itu, dia memang orang tempatan, dan bagi RDE2012, memang dia pilihan yang paling tepat, pilihan Najib dan Muyiddin

Apa pun, akhirnya Samy Velu akur dengan pilihan Najib, kerana Najib mendengar saranan dari akar umbi dan setelah meniliti kriteria pada Kamal, akhirnya dengan dengan semangat 1Malaysia, akhirnya Kamal di pilih sebagai Calon.

Apa pun, sesiapa yang bertanding atas tiket BN, kita perlu sokong dan dengan kerjsama dan muafakat menerusi gagasan 1Malaysia, kita yakin Kamal akan menang, walau berapa majoriti pun, Hulu Selangor akan di kembalikan pada BN.

Selamat Berjuang untuk En Kamal.
Sekian,