Saturday, April 30, 2011

Siapa itu Azmizam? Mari berkenalan.....

Salam perjuangan...

Siapa itu Azmizam bin Zaman Huri?

Engineer?
Ahli muzik?
Doktor?
Artis?

Nak Details?  Baca Artikel ini...terima kasih Selangordaily.com

Ahli Majlis MPK Kaki Samseng

Semalam kita dikejutkan dengan berita  seorang Exco Selangor yang bertanding jawatan Ketua Cabang PKR Kota Raja yang memukul lawannya.
Bukan setakat exco yang memukulnya lawannya, seorang Ahli Majlis MPK yang bertanding merebut jawatan Ketua AMK  Kota Raja juga terlibat memukul calon yang bertanding merebut jawatan Naib Ketua Cabang Kota Raja.
Azmizam Bin Zaman Huri  berada dalam satu kumpulan dengan Exco Selangor, Xavier Jayakumar. Manakala orang yang dipukulnya iaitu saudara Ayasamy berada dalam satu pasukan dengan saudara Kottapan, iaitu calon yang menentang Xavier.

Sila klik pada imej untuk membaca laporan polis ini dengan jelas

Itulah adalah petikan laporan polis yang di buat oleh saudara Ayasamy di Balai Polis Seksyen 15 Shah Alam pada 26.September.2010
Azmizam adalah seorang ahli majlis yang dipilih oleh kerajaan negeri dan beliau perlu mengangkat sumpah sebelum memulakan tugas.
Oleh kerana dia telah berkelakuan samseng dan memukul orang dengan besi maka dia perlu diarahkan berundur oleh kerajaan negeri dengan segera.

Ada lagi....

Kami di Selangor Daily tertarik dengan seorang individu dalam video tersebut. Begitu lantangnya dia bertakbir dan menjerit qazaf, qazaf, qazaf. Selepas itu dia turut sama bersolat hajat dan selepas itu semasa berdoa dengan penuh semangatnya dia mengaminkan doa.
Orang yang kami maksudkan ialah, Azmizam Zaman Huri, ketua pemuda PKR Kota Raja Selangor dan juga ahli majlis, Majlis Perbandaran Klang.
Wah, kalau dilihat pada gelagatnya dalam video itu nampak dia seperti seorang yang waruk kerana bukan main kuat lagi dia bertakbir dan mengaminkan doa. Tetapi tahukah anda siapa dia Azmizam ?

Sebelum ini kami pernah menulis tentang perangai samsengnya di sini  Hari ini kami ingin memberitahu anda siapa dia yang sebenarnya.
Seorang kaki botol yang sering mabuk di hotel crystal crown Klang dan sering berpoya-poya dan mabuk di kelab-kelab malam sekitar Klang dan PJ bersama dengan tauke-tauke cina yang ada kepentingan projek dengan Majlis Perbandaran Klang.
Sebab itu kami merasa sungguh geli hati apabila melihat si kaki arak seperti Azmizam bertakbir dengan sekuat hati dalam masjid dan mengaminkan doa dengan dengan penuh kusyuk.
Yang dia laung-laungkan qazaf, qazaf itu, tahukah dia apa maksud qazaf ? Cuba minta dia huraikan apa maksud qazaf, kami yakin dia pasti terkencing. Kalau suruh dia terangkan pasal whisky atau jack daniel kami yakin dia boleh terangkan.
Sudahlah wahai si Azmizam kaki mabuk dan kaki betina gro, tak usahlah nak berlagak baiklah.
Azmizam sembahyang hajat ?
Azmizam bertakbir ?
Azmizam berdoa ?
Lucu, lucu dan melucukan
Kasihan Anwar, terpaksa guna kaki mabuk berdoa untuknya....

Terima kasih Selangordaily yang beri info pasal samseng taik minyak ini.......

Wassallam, Revolution

No comments: